Topkwaliteit Epoxy Vloercoating - Leg Zelf Je Epoxyvloer!

Gepubliceerd okt. 17, 21
5 min read

Het is een vloer coating op basis van epoxyhars, en je kunt de gietvloer kiezen in een zijdeglans en een matte uitvoering. Dat geeft je vloer een duurzame én esthetische afwerking, met als resultaat een echt mooie en stevige epoxy gietvloer. Doe het zelf Je kunt kiezen uit 1 of 2 componenten epoxy gietvloer en 1 component is natuurlijk direct schilder klaar maar een 2 componenten is sterker dus zeker aan te raden in garages/ veel beschadigingskans door huisdieren met scherpe nagels en veel spelende kinderen op de vloer.

Mogelijkheden voor een gietvloer We zetten de 3 keuzes van Sikkens Wapex op een rij: De prijzen beginnen bij €25 en de kosten kunnen oplopen tot €225. De 1 component gietvloer zal prima van kwaliteit blijven de komende jaren maar als je er echt voor veel jaar geen omkijken meer naar wilt hebben zou ik kiezen voor 2 componenten gietvloer voor de zekerheid.

Voordelen Voordelen van de Wapex zijn: Gemakkelijk te verwerken Waterverdunbaar slag-, stoot- en slijtvast chemicaliënvast voldoet aan de Arbo-eisen geurarm Verkrijgbaar in meer dan 30. 000 kleuren Glans of mat Persoonlijk zou ik kiezen voor de 660 gietvloer in glans of eventueel mat als je bang bent voor vette vlekken op je glanslaag.

Het bijkomende voordeel van iets minder vaak dweilen is me overigens ook wat waard. Podcast Je hebt de tips in de tekst gelezen, maar de finesses zitten vaak in de details. Je hoort in deze podcast over mijn praktijkervaring. Zo weet je precies wat er allemaal bij komt kijken. Verbouwen 114 Betonrot Kwaaitaalvloer En Mantavloer 07:37 Verbouwen 72 Ontdekking Bij Verbouwing Verbouwkosten.

Wilt u een PU of Epoxy gietvloer aanbrengen, dan heeft u geen professional nodig, maar doe het gewoon gemakkelijk zelf! Met de standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden van Decochip is het mogelijk. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Bij Decochip beschikken we ook over een zeer ruim assortiment, waardoor er altijd een product te vinden is dat volledig aansluit bij uw wensen en toepassingen.

Een PU gietvloer zelf aanbrengen: doe het met de producten van Decochip! .

De gietvloer prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters, de arbeidskosten, de staat van de ondervloer en eventuele extra’s. Doorgaans betaalt u voor meerdere vierkante meters een lagere totaalprijs. De vloeren zijn daarom zeer interessant voor bedrijven met grote showrooms, garages, magazijnen of winkelpanden, maar ook voor nieuwbouwwoningen.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte. Snel naar: Kosten gietvloer Bij de aanschaf van een vloer komen verschillende dingen om de hoek kijken. Staat een gietvloer mooi in het interieur, hoelang gaat hij mee en is de vloer praktisch? Maar natuurlijk speelt ook het kostenplaatje een rol.

Hieronder behandelen we de belangrijkste factoren en in hoeverre ze invloed hebben op de totaalprijs. In onderstaande tabel vindt u enkele richtlijnen wat betreft de kosten voor verschillende gietvloeren. Deze prijzen zijn ter indicatie, aangezien de gietvloer prijs onder andere afhankelijk is van de ondergrond en het aantal vierkante meters.

Onze gietvloerspecialisten leveren voor iedere klus maatwerk en dat betekent dat we bij iedere vloer moeten kijken naar onder andere onderstaande factoren. Voorbereidingswerkzaamheden Voor het mooiste resultaat is de vloer helemaal vlak en zonder gaten of scheuren. Daarnaast is het belangrijk dat de ondergrond niet zuigend is, anders kost het u extra materiaal om een egaal resultaat te krijgen.

Indien u een gietvloer in een nieuwbouwwoning laat plaatsen, dan hebben we tegenwoordig te maken met eenzelfde type ondergrond. Betreft het bestaande bouw, dan is er vaak meer werk aan de winkel. Vooral wanneer u een bestaande hout- of tegelvloer nog heeft liggen. Om de voorbereiding zo goed mogelijk in te schatten komen we bij u langs voor een voorinspectie.

Bij een effen kleur creëert u een strak resultaat. Bent u op zoek naar een betonlook? Dan mengen we twee kleuren door elkaar heen: een lichte en donkere tint. Een gietvloer met betonlook hoeft hierdoor niet uit beton te bestaan, zodat u alsnog van een zachte vloer geniet. De twee kleuren vlinderen we ter plekke op de vloer, zoals bij specialistisch stucwerk ook het geval is.

Deze prijs ligt niet vast, maar is naar verhouding voordeliger naarmate u meer meters afneemt. Of wij een enkele ruimte aanleggen of meerdere ruimtes op dezelfde verdieping meenemen, zorgt voornamelijk voor meer materiaal in plaats van arbeidskosten. We adviseren u dan ook om de complete verdieping te laten leggen. Arbeidsuren voor het leggen van de gietvloer Naast de materiaalkosten kijken we naar het aantal arbeidsuren dat onze specialisten nodig hebben voor de aanleg.

In de industrie gaan we gemakkelijker en sneller te werk, omdat dit veelal grote, open, vierkante ruimtes betreft. Afhankelijk van het type ondervloer zijn we korter of langer bezig om deze gereed te maken. Materiaalkeuze We bieden verschillende typen gietvloeren aan. Ieder hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Sommige vloeren zijn enkel geschikt in de industrie of in woningen.

Een duurdere gietvloer hoeft niet per se te betekenen dat het een hogere kwaliteit gietvloer betreft. Sommige typen gietvloeren zijn simpelweg beter geschikt voor bepaalde doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld een hele nieuwe gietvloer mét vloerverwarming, dan zijn we uw partner voor beide services! Lees meer over wat voor u kan betekenen.

Het aanleggen van een gietvloer is zeer interessant voor bedrijven met grote showrooms, garages, magazijnen of winkelpanden, maar ook voor nieuwbouwwoningen en -complexen. We worden regelmatig ingeschakeld door onder andere architecten en bedrijven die in hun eigen pand een nieuwe gietvloer willen laten leggen. Gietvloer prijs voor particulieren Ook voor particulieren is de gietvloer prijs op een positieve manier te beïnvloeden.

Meer van Vinyl

Navigation

Home

Latest Posts

Vloer Egaliseren - De Vloerenspecialist

Published Jun 03, 23
6 min read

Over Vloer Egaliseren

Published Jun 01, 23
5 min read

Specialist In Parket, Laminaat, Houten Vloeren

Published May 02, 23
8 min read